Magyar–szlovák: Nehéz kívülről nézni, de három hét múlva pályán lehetek – Kalmár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.09. 20:22
A Magyarország–Szlovákia Eb-selejtező előtt a keretből sérülés miatt hiányzó Kalmár Zsolt nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de biztosan egész más lesz, mint a szlovákiai, más lesz a taktika, más lesz a játék képe, húszezer magyar szurkoló előtt egészen más futballozni. Nagy lehetőség előtt állunk, főleg így, hogy a horvátok döntetlent játszottak Azerbajdzsánban. Nyilván nehéz kívülről nézni, de három-négy hét múlva remélhetőleg újra a pályán leszek” – nyilatkozta a mérkőzés előtt a Nemzeti Sport Online-nak a keretből sérülés miatt hiányzó Kalmár Zsolt.„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de biztosan egész más lesz, mint a szlovákiai, más lesz a taktika, más lesz a játék képe, húszezer magyar szurkoló előtt egészen más futballozni. Nagy lehetőség előtt állunk, főleg így, hogy a horvátok döntetlent játszottak Azerbajdzsánban. Nyilván nehéz kívülről nézni, de három-négy hét múlva remélhetőleg újra a pályán leszek” – nyilatkozta a mérkőzés előtt a Nemzeti Sport Online-nak a keretből sérülés miatt hiányzó Kalmár Zsolt.

EB-SELEJTEZŐ
E-CSOPORT
MAGYARORSZÁG–Szlovákia – élőben az NSO-n!

Budapest,
Groupama Aréna. 20.45 óra. Vezeti: Antonio Mateu Lahoz (spanyol)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics G., Baráth, Orbán, Kádár – Kleinheisler, Nagy Á. – Dzsudzsák, Szoboszlai, Sallai – Szalai Á. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Kispad: Dubisz (k.), Kovácsik (k.), Lang, Bese, Korhut, Németh K., Sigér, Pátkai, Varga R., Nagy D., Holman, Holender
SZLOVÁKIA: Dúbravka – Satka, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Hamsík – Rusnák, Bozenik, Mak. Szövetségi kapitány: Pavel Hapal
Kispad: Greif (k.), Rodák (k.), Bénes, Valjent, Gregus, Haraslín, Duda, Bero, Hrosovsky, Mazán, Safranko, Duris

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Az eseményről a Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja: PIETSCH TIBOR, BORBOLA BENCE, BABJÁK BENCE (összefoglaló), TUMBÁSZ HÉDI, TÖRÖK ATTILA, SZABÓ MIKLÓS (fotó), PUSZTAI VIOLA (videó), PÓR KÁROLY (sajtótájékoztató), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik