Magyar-román: „Ez a szervezés egy nagy kalap sz.r!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.03. 14:25
Mint megírtuk, hétfőn, tíz órától megkezdődött a jegyárusítás a szeptember 4-i (20.45, Üllői út) Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. Az érdeklődés hatalmas volt, a szurkolóknak azonban rossz esetben órákat kellett várakozniuk arra, hogy megvehessék a belépőket. Az MLSZ online jegyértékesítő rendszere a hatalmas túlterhelés miatt összeomlott, a szövetség elnézést kért a szurkolóktól, és jelezte, a várt terhelés tizenötszöröse zúdult a szerverekre.

Jegyvásárlás a Bálnában

Jegyvásárlás a Bálnában


A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Facebook-oldalán közleményt jelentetett meg, melyben elnézést kér a drukkerektől.

„A Magyar Labdarúgó-szövetség ezúton kér elnézést a Magyarország–Románia Eb-selejtezőre interneten jegyet vásárolni szándékozó azon szurkolóktól, akik az online rendszert támogató szerver akadozása miatt jelenleg nem tudnak jegyhez jutni.

Az MLSZ partnere, a Ticket Express – melyet a szövetség jó időben, a rendszer alapos tesztelésére kért –, egy órával az értékesítés kezdete előtt, 9 órakor a várt terhelés 15-szörösét mérte, sokan ezért nem érik el jelenleg a meccsjegy.mlsz.hu-t.

A TEX tájékoztatása szerint a hiba elhárítása folyamatban van.”

Az MLSZ 13 óra előtt kevéssel újabb közleményt jelentetett meg, melyben azt írja, „Magyarországon, futballmeccsek jegyeiért még soha nem tapasztalt online érdeklődés előzi meg a magyar–román meccset.”

A szövetség megismételte, a várt terhelés tizenötszöröse irányult a szerverekre, „ennek ellenére a rendszer kiszolgálta az első 1500 szurkolót, akik az első másfél órában juthattak kártyával, illetve kártya nélkül jegyhez. Az eladás azóta is folyamatos (…) A helyszíni jegyértékesítés óriási érdeklődés mellett zavartalanul zajlik 10 óra óta.”

Az MLSZ közlése szerint 14.00-ig 5029 jegy talált gazdára a magyar–román Eb-selejtezőre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik