Korhut Mihály (jobbra) Görögországba igazol (Fotó: AFP)

 

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Korhut Mihály mindenben megegyezett az Arisz Szalonikivel, így a görög élvonalban folytatja a pályafutását. A védő egyelőre nem esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, erre legkorábban csütörtök este, vagy pénteken kerülhet sor. A szerződés hivatalos aláírására pedig utána.

Ugyanakkor mindez csak formalitásnak ígérkezik: mind Korhut jelenlegi csapata, az izraeli Hapoel Beer-Seva és az Arisz, mind a játékos és a klub képviselői megállapodásra jutottak egymással. 

Πρώτη μεταγραφή του Άρη κατά την χειμερινή περίοδο ο 30 χρόνος Ούγγρος διεθνής Μιχαήλ Κορχούτ(αριστερό μπακ) ...Ήρθε σε ρίξη συμβολαίου με την έως πρότινος ομάδα του Χαποελ μπιρ Σεβα και αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου με την ομάδα μας

25 Likes, 0 Comments - ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@aris_thessaloniki.1914) on Instagram: "Πρώτη μεταγραφή του Άρη κατά την χειμερινή περίοδο ο 30 χρόνος Ούγγρος διεθνής Μιχαήλ..." 

Mint arról korábban beszámoltunk, Korhut hiába verekedte vissza magát a Hapoel Beer-Seva kezdőcsapatába, a klub csatárt szeretne igazolni januárban, a szigorú izraeli légióskorlátozás miatt pedig ez csak úgy jöhet(ett) össze, ha legalább egy külföldi futballista távozik tőlük. Végül Korhutra esett a vezetőség választása, mivel úgy érzik, az ő helyére könnyebb izraeli játékost találni, mint a támadósorba.