A munka tisztelete nemzedékről nemzedékre száll a Nápoly mellett élő famíliában, a 26 éves Simone is apja és nagyapja elhivatottságával fáradozik a Posillipo vízilabdázójaként, a nyugodt hátteret odahaza Mariella asszony teremti meg, Gaia, az egyetemista lány távolból is érzi a szülői támogatás. Csillag Péter és Tumbász Hédi Marco Rossi családjánál tett látogatásáról szóló riportsorozatunk második része.

A kispesti hullámvasút az ősszel is üzemelt: a piros-feketék hol remekeltek, hol gyengébb játékot nyújtottak, s így rontottak az amúgy tisztességes teljesítményükön. A Honvéd futballcsapatának őszi teljesítményét Pietsch Tibor értékelte.

Erre lehet alapozni: válogatottunk az Európa-bajnokságon a negyedik helyen végzett, emellett nemzetközi klubsikereket is hozott női pólósainknak 2018. Roska Emese Boglárka összefoglalója.

Minden idők legeredményesebb F1-es versenyzője, Michael Schumacher ötvenéves lett. A születésnap apropóján Zsoldos Barna feleleveníti a hétszeres világbajnok lenyűgöző pályafutását.

Amerika-mellékletünk ezúttal sem hiányozhat a csütörtöki Nemzeti Sportból. Ki milyen eséllyel indul az NFL rájátszásában?; Gimnazista koráig angolul is alig tudott, aztán az MSL legsikeresebb edzője lett a karácsonykor elhunyt Sigi Schmid.