Labdarúgás: tovább javult Mészöly Kálmán állapota

Vágólapra másolva!
2018.03.07. 09:51
„Egyre jobban érzi magát az édesapám, jobb a közérzete, és most már az étvágyával sincsenek problémák” – számolt be Mészöly Kálmán állapotáról a 76 esztendős labdarúgó-legenda kisebbik fia, Géza a Blikknek.

„A hatodik hetet tölti kórházban, érthető, hogy nagyon szeretne már hazamenni, ehhez azonban az kell, hogy megerősödjön. Folyamatosan javul az állapota, így reméljük, nemsokára elhagyhatja a kórházat. A leletei sokat javultak, a vérképével sincs már probléma” – jellemezte édesapja állapotát Mészöly Géza.Mészöly Géza.

Mészöly Kálmán magas lázzal járó, kétoldali bakteriális tüdőgyulladással került kórházba, emellett koszorúér-szűkülettel küszködik. Előbbi betegségből már felépült, a szívműtéthez pedig erősödnie kell, két-három hónap múlva derülhet ki, sor kerül-e a beavatkozásra.

„Naponta kétszer végzi a rehabilitációs programot gyógytornászok segítségével. Az már szó szerint nagy lépés számára, hogy újra képes sétálni, vagyis nem az ágyában fekszik egész nap. Most olyan állapotban van, mint amikor januárban az Év sportolója-gálára elkísértem, és már ez is üdvözlendő” – idézi Mészöly Gézát a Blikk..

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik