Kép: hetedszer rendezték meg a Buzánszky Jenő-kupát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 08:51
null
Ifjabb Buzánszky Jenő, Magyar Zoltán, Rácz László és Lomnici Zoltán is elégedett volt a látottakkal
Hetedik alkalommal, mintegy százötven gyermek részvételével rendezték meg a kárpátaljai Buzánszky Jenő Labdarúgó-kupát, amelyen idén először az Aranycsapat legendás védőjének fia, ifjabb Buzánszky Jenő is részt vett, de ott volt mások mellett a parlamenti válogatott szövetségi kapitánya, Magyar Zoltán, valamint a Ferencváros és a Dinamo Kijev korábbi középpályása, az Eb-ezüstérmes Rácz László is.

 

A torna szó szerint bombasztikusra sikerült: a II. Rákóczi Ferenc Főiskoláról bombariadó miatt átmenetileg át kellett menni a Beregszászi Katolikus Egyház melletti iskolába, ám a rendezvény így is kiváló hangulatban zajlott.

„A magyar kormány nevében Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár 2017. április 1-jén, Puskás Ferenc születésének kilencvenedik évfordulóján hirdette meg az Aranycsapat-emlékévet, amelynek ez volt a kétszázadik rendezvénye, ezért is volt különleges ez a torna” – mondta Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Emlékév Testület vezetője, aki hozzátette, hogy a hétvégén Nagyváradon folytatódik az Aranycsapat-emlékév.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik