Kádár Tamás elviseli a kritikákat; példa nélküli felkészülés Újpesten

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.04. 23:11
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• El kell viselnem a kritikákat – mondja Kádár Tamás. Az 57-szeres válogatott labdarúgó szerint a horvátországi mérkőzés után azért sérült meg, mert pszichésen nem volt rendben, de felépült, és kíváncsian várja, hogyan alakul a jövője. Borbola Bence interjúja.
• El kell viselnem a kritikákat – mondja Kádár Tamás.
Az 57-szeres válogatott labdarúgó szerint a horvátországi mérkőzés után azért sérült meg, mert pszichésen nem volt rendben, de felépült, és kíváncsian várja, hogyan alakul a jövője. Borbola Bence interjúja.

• Világvége-hangulat helyett bizakodás. Tizenhat bajnokiból tizenhármat elveszített a Kaposvári Rákóczi, így bravúrral érne fel, ha a tavaszi teljesítményével kiharcolná a bennmaradást az NB I-ben. Zombori András elemzése.

• Példa nélküli felkészülés. Az újpesti labdarúgók szakmai stábja a négyhetes téli alapozásban látja a sikeres tavasz kulcsát. Az újra egészséges Litauszki Róbert örül, hogy együtt készülhet a többiekkel.

• Sokáig fájó emlék marad, hogy a női válogatott nem jutott tovább a csoportból a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon, amelyen Sándor Renáta és Bokorné Liliom Rita is befejezte pályafutását. A férfiválogatott továbbra is vegetál, szinte remény sincs az előrelépésre. A magyar röplabda 2019-es esztendejét Roska Emese Boglárka foglalta össze.

• Junior-mellékletünk tartalmából. Ifjúsági téli olimpia: minden, amit a csütörtökön kezdődő, lausanne-i játékokról tudni kell; Összeállítás az óesztendő egyéni sportágakban elért korosztályos sikereiről; Labdarúgás: mit mutatnak a kiemelt utánpótlás-bajnokságok őszi idényének statisztikái?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik