Jótékonyság: Rudolf triplázott – egy szurkoló gyógyulását támogatták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.25. 14:05
null
A Nyíregyházán gálázó öregfiúk-válogatott (Fotó: MLSZ)
Rudolf Gergely korábbi megkeresése után az MLSZ szervezésében az öregfiúk-válogatott március 23-án részvételével támogatta Tomek Zoltán gyógyulását a megsegítésére rendezett gálamérkőzésen, Nyíregyházán.



Tomek Zoltán a nyíregyházi szurkolói élet meghatározó alakja, két gyermek édesapja, aki a leukémia egy nagyon speciális típusával küzd. Az ő megsegítésére szervezett jótékonysági gálán szerepelt a hétvégén a magyar öregfiúk válogatott.

Az öregfiúk-válogatott összetartásra februárban a 28-szoros válogatott, a pályafutását tavaly befejező Rudolf Gergely is ellátogatott – ahogy korábban is –, hogy személyesen ossza meg a csapattal a Sportgála Tomek Zoltán elnevezésű jótékonysági torna ötletét.

A jelenlévő egykori nagyságok támogatásukról biztosították Rudolfot, amelynek eredményeképpen az öregfiúk-válogatott az elmúlt hétvégén pályára is lépett Nyíregyházán.

JÓTÉKONYSÁGI MÉRKŐZÉS
Öregfiúk-válogatott–Spartacus Legendák 12–12 (6–5)
Az öregfiúk-válogatott gólszerzői: Rudolf Gergely (3), Wukovics László (2), Dombi Tibor (2), Kerekes Zsombor (2), Telek András, Sallói István, Szélesi Zoltán

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik