Gera Zoltán elkezdte; Dévai Boglárka: vissza a pokolból

Vágólapra másolva!
2019.08.13. 22:43
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Gera Zoltán munkába állt az U21-es válogatott élén. Az egykori Fradi-kedvenc Pietsch Tibornak Telkiben a mentalitás fontosságáról, a hitről, a „tét nélküli” meccsekről, a kerethirdetésről és arról is beszélt, hogy a labdarúgók lábában mennyire fontos lenne a minél több felnőttjátékperc.
Gera Zoltán munkába állt az U21-es válogatott élén.
Az egykori Fradi-kedvenc Pietsch Tibornak Telkiben a mentalitás fontosságáról, a hitről, a „tét nélküli” meccsekről, a kerethirdetésről és arról is beszélt, hogy a labdarúgók lábában mennyire fontos lenne a minél több felnőttjátékperc.

Kevés volt az idegenbeli iksz. Két oldalon minden, amit a Ferencváros Dinamo Zagreb elleni BL-selejtezőjének visszavágójáról és az európai kupakeddről tudni érdemes: gólok, nyilatkozatok, magyar játékosok Európában.

Dévai Boglárka újra edzésben. Európa-bajnok tornászunk tavaly egy kórházi fertőzés miatt hónapokig mankóval közlekedett, a mennyből hirtelen a pokolra került, de már újra edz, és ha az őszi stuttgarti vb-n nem is, Tokióban talán már ott lehet. Kovács Erika interjúja.

Zsivoczky-Pandel Attila túl a negyvenen is a tízpróba bajnoka. Az edzőségről, a királyi szám nehézségeiről, a nehézkes visszavonulásról, a lehetséges utódlásról és arról is beszélt Vincze Szabolcsnak, hogy magasugrásban azért még mindig...

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik