Futsal: Dróth Zoltán lemondta a válogatottságot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.25. 13:07
A Nemzeti Sport Online információja szerint Dróth Zoltán, a kazah Kajrat Almati futsalcsapatának játékosa lemondta a válogatottságot.

A magyar válogatott egyik legjobbja, Dróth Zoltán legutóbb szeptember 26-án lépett pályára a nemzeti csapatban, amelynek a Lengyelország elleni pótselejtezőn nem sikerült kiharcolnia az Európa-bajnoki szereplés jogát.nem sikerült kiharcolnia az Európa-bajnoki szereplés jogát.

Dróth 2016-ban szerződött a Rába ETO-tól a kétszeres UEFA Futsal Cup-győztes Kajrat Almatihoz. A 29 esztendős játékos 2017 májusában két évvel meghosszabbította a szerződését a kazah csapattal.

A Kajrat Almati 2016–2017-es UEFA Futsal Cup-sorozatban a harmadik helyen végzett, emellett megnyerte a kazah bajnokságot, valamint a kupát is, a jelenleg is zajló szezonban azonban nem sikerült bejutnia a legrangosabb európai kupasorozat négyes döntőjébe (amelyben a Rába ETO első magyar csapatként ott lesz).

A Kazah Kupában viszont sikerült a címvédés a Kajratnak: a tíz nappal ezelőtt megrendezett döntőben Dróth góllal járult hozzá csapata 4–0-s győzelméhez.

Kazakhsztan kupa... #cup #win #kazasztán #algakairat #vamoskairat #hajrákairat #team #2x @afckairat @proneosports

568 Likes, 15 Comments - Dróth Zoli (@drothzoli) on Instagram: "Kazakhsztan kupa... #cup #win #kazasztán #algakairat #vamoskairat #hajrákairat #team #2x..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik