FIFA 19: egy magyar játékos is bekerült a hét csapatába – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 20:09
Az EA Sports a hivatalos Twitter-oldalán tette közzé a FIFA 19 Ultimate Team-játékmódhoz tartozó aktuális álomcsapatát. A válogatott mérkőzéseken mutatott teljesítmények alapján Kádár Tamás, a magyar nemzeti csapat és a Dinamo Kijev védője is bekerült a legjobbak közé.

Mint ismert, Kádár Tamás a szlovákok elleni 2–0-ra elveszített nagyszombati mérkőzést és a horvátok elleni 2–1-re megnyert hazai találkozót is végigjátszotta (előbbit belső, utóbbi bal oldali védőként).Kádár Tamás a szlovákok elleni 2–0-ra elveszített nagyszombati mérkőzést és a horvátok elleni 2–1-re megnyert hazai találkozót is végigjátszotta (előbbit belső, utóbbi bal oldali védőként).

A FIFA 19 csapatában a korábbi újpesti kapus, Marko Dmitrovics is helyet kapott: a spanyol élvonalbeli Eibar kapusa az Eb-címvédő Portugália elleni, 1–1-es döntetlennel záruló mérkőzésen állt a szerb kapuban.

EA SPORTS FIFA on Twitter

New #TOTW, based on International performances. #FUT



Az EA Sports mellett természetesen online portálok is megválasztották az Európa-bajnoki selejtező első két fordulójának legjobb csapatát. A onefootball.com álomtizenegyében Lovrencsics Gergő kapott helyet a magyar válogatottból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik