Eb 2016: Visszavághatunk a románoknak - Bogdán

Vágólapra másolva!
2014.02.23. 13:54
A labdarúgó Eb-selejtezők sorsolása után a Nemzeti Sport Online megkeresésére nyilatkozó Lovrencsics Gergő szerint nincs olyan csapat, amely kiemelkedne a csoportból, Bogdán Ádám szerint megvan az esély arra, hogy visszavágjuk a románoknak a bukaresti vereségért, míg Kádár Tamás úgy érzi, nem kerültünk rossz csoportba.  

„Kiegyensúlyozott csoportba kerültünk, és nagy kihívás előtt állunk, de megoldható a feladat. Nagy esélyünk van, hogy kijussunk, de természetesen előbb meg kell verni az ellenfeleinket. Igazából nem tudok kiemelni egy csapatot sem, amely nagyon erős lenne. Bár Görögország kijutott a világbajnokságra, pont a románok ellen, ám szerintem ez egy nagyon kiegyensúlyozott csoport, olyan, mint a B-csoport. Az első négy-öt csapatnak ugyanolyan sansza van kijutni, úgyhogy össze kell kapni magunkat, mert nagy az esély arra, hogy ott legyünk ez Eb-n" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Lech Poznan magyar légiósa, Lovrencsics Gergő.Lovrencsics Gergő.

„Tulajdonképpen egész jó csoportba kerültünk, megvan az esély, hogy a románoknak visszavágjunk a bukaresti vereségért. Ugyanakkor ott van egy első kalapból kiemelt Görögország, de bízom benne, hogy sikerül jó eredményeket elérni ellene. Emellett persze nem egyszerű csapatok jutottak még mellénk, hiszen Észak-Írország angol stílusban játszik, kifejezetten kellemetlen ellenfél, és ott vannak a finnek is, akiket viszont feltérképezhetünk a következő felkészülési mérkőzésen. A kiegyensúlyozott csoportnak is megvan a veszélye, mivel hasonló képességűek a csapatok, azonban bízom benne, hogy sikeresek leszünk" – beszélt az esélyekről a válogatott kapusa, Bogdán Ádám.

„Első ránézésre azt gondolom, nem olyan rossz a sorsolásunk. Noha úgy vélem, hogy az E-csoportba jobb lett volna bekerülni, de azért nem lehetünk elégedetlenek. A románokkal játszottunk már többször is, igazi presztízsmérkőzés várható, reméljük, az eredmény most szebb lesz. Kimagasló csapatot nem is tudnék innen kiemelni, bár a görögöké azért jó csapatnak számít. Optimista vagyok, így a második helyre várom magunkat" – nyilatkozta a DVTK válogatott hátvédje, Kádár Tamás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik