Dzsudzsák a 100. előtt, Rossiék a horvátok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.23. 23:11
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Dzsudzsák Balázs mérföldkőhöz, a magyar labdarúgó-válogatott újabb létfontosságú mérkőzéshez érkezett. A 100. válogatottságára készülő szélsővel, a határozott játékot ígérő Marco Rossival, a Szalai Ádámot vezérnek tartó Willi Orbánnal, a múlt és a jelen fontos adatait tartalmazó látványos infografikával és az egykori remek horvát kapussal, Stipe Pletikosával – három oldalon minden, amit a magyar–horvát Eb-selejtezőről tudni érdemes.
Dzsudzsák Balázs mérföldk
őhöz, a magyar labdarúgó-válogatott újabb létfontosságú mérkőzéshez érkezett. A 100. válogatottságára készülő szélsővel, a határozott játékot ígérő Marco Rossival, a Szalai Ádámot vezérnek tartó Willi Orbánnal, a múlt és a jelen fontos adatait tartalmazó látványos infografikával és az egykori remek horvát kapussal, Stipe Pletikosával – három oldalon minden, amit a magyar–horvát Eb-selejtezőről tudni érdemes.

A németek bajban vannak, az angolok ünnepelnek. A többi csoport Euro 2020-hétvégéje két oldalon.

Portugáliában és Lengyelországban belecsap a lecsóba a Veszprém és a Szeged. A nyolcaddöntő első meccseivel az egyenes kieséses szakaszba fordul a férfi kézilabda Bajnokok Ligája. Felvezetés és esélylatolgatás Davisszal, Lékaival, a 250. BL-meccsére készülő Nagy Lászlóval, valamint Ruesgával, Pastorral és Sabatéval.

Szilágyi Áron előtt lehúzták a rolót a budapesti vk-n. Olimpiai bajnok kardvívónk a legjobb 16-ig könnyedén menetelt el, ott azonban leblokkolt az orosz Resetnyikov ellen. Az okokról Kovács Erikának beszélt.

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik