Bolgár–magyar: Szoboszlai a kezdőben a helyi sportlap szerint

Vágólapra másolva!
2020.10.08. 10:53
null
A kezdőben aláhúzva Szoboszlai, a padon Pátkai
A csütörtök esti Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtező helyszínére kiküldött tudósítóink a mérkőzés délelőttjén Szófia utcáit járva beszereztek a helyi lapokból néhányat, s az egyik helyi sportlap, a 24 oldalas Mach Telegraph beharangozójában érdekes összeállításban pályára küldött magyar válogatottal találkoztak.

Szófiában kollégáink egy adag bolgár lapra tettek szert, köztük az egyik helyi sportlap egy példányára is, amely – a Nemzeti Sporthoz hasonlóan – megpróbálta megjósolni az esti mérkőzésre a várható kezdőcsapatokat.

Nos, a bolgár kollégák szerint a mieink a Gulácsi – Orbán, Lang, Szalai A. – Bese, Sigér, Kalmár, Holender – Sallai, Szalai Á., Szoboszlai összeállításban lépnek majd este pályára.

Bizonyára lemaradtak arról, hogy a Red Bull Salzburg nem engedte el a magyar válogatottba a fiatal támadó középpályását, miután a csapat karanténba került.

Azt pedig már csak halkan jegyeznénk meg, hogy a kispadra még azt a Pátkai Mátét is leültették, aki egyébként nincs is a keretben…

A Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja:Babják Bence, Kocsmár-Tóth István(szöveg),Nagy-Pál Tamás(videó) ésSzabó Miklós(fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik