Bolgár–magyar: az MLSZ várja a visszatérítési igényeket

Vágólapra másolva!
2020.04.01. 11:25
null
Válogatott játékosok az Uruguay elleni őszi stadionavató mérkőzés után (Fotó: Szabó Miklós)
Azok a szurkolók, akik jegyre váltható vouchert vásároltak a Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőre, április 30-ig jelezhetik visszatérítési igényüket, vagy megtarthatják azt a mérkőzés későbbi időpontjára – írja hivatalos honlapján a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).

 

Az MLSZ közleménye a következőképpen szól:

Az eredetileg március 26-ra kitűzött Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőt a globális járványügyi helyzet miatt nem rendezték meg, és a találkozó pótlásának időpontja egyelőre kérdéses. Az a 2500 szurkoló, aki megvásárolta a jegyre átváltható voucherét, igényelheti a jegyár visszatérítését, vagy dönthet úgy, hogy megtartja a vouchert, amelyet a későbbiekben átválthat hivatalos belépőre. Minden vissza nem váltott voucher érvényes marad a találkozóra.

Amennyiben a mérkőzés elmarad vagy zárt kapuk mögött rendezik meg, azon drukkerek vouchereit is visszatérítjük, akik most ezt nem kérvényezték, illetve amennyiben valaki megtartja a vouchert, de az új meccsidőpont nem megfelelő számára, lehetőséget biztosítunk a későbbi visszatérítésre is.

Azoknak a jegyvásárlóknak, akik most visszatérítést kérnek, a mai naptól számítva 30 nap áll rendelkezésükre, hogy jelezzék igényüket az InterTicketnél. A visszaváltás menetéről ITT érhető el részletes tájékoztató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik