Baráth még fejlődne; Újabb magyarok a DAC-ban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 22:17
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Baráth Botond boldog, egyben önkritikus interjút adott Pietsch Tibornak. A Rossi-csapat immár alapembere a Wales elleni siker után sem szállt el, elmondta, hogy a továbbjutásról még tilos beszélni, és azt is, hogy miért tartja hátvédpárját Willi-intercitynek.
Baráth Botond boldog, egyben önkritikus interjút adott Pietsch Tibornak.
A Rossi-csapat immár alapembere a Wales elleni siker után sem szállt el, elmondta, hogy a továbbjutásról még tilos beszélni, és azt is, hogy miért tartja hátvédpárját Willi-intercitynek.

Világi Oszkár igazán elégedett lehet a DAC rekordokat döntögető idényével. A dunaszerdahelyi klubtulajdonos egyebek mellett Kalmár Zsoltról, Vida Kristopherről és Vida Mátéról is beszélt, ahogyan a DAC-modellről, a szlovák és a magyar futballpénzekről, az idáig vezető útról és a jövőbeni lehetőségekről – benne újabb magyar labdarúgók esetleges szerződtetéséről is.

Péntekről szombatra virradóra kezdődik a labdarúgó Copa América. A nyár legnagyobb futballtornája természetesen a válogatott sikerre szomjazó Lionel Messi körül forog, de a legendás Zico a brazilok esélyeiről is véleményt formált, akik Neymar nélkül futnak neki az idei Copának. Tudnivalók, program és helyszínek egy oldalon.

Steffi Graf 50 éves. Minden idők egyik legnagyobb női teniszezőjéről Győri Ferenc írt portrét, amelyből egyebek mellett az is kiderül, hogy Steffi férje, Andre Agassi mit szokott kérni élete párjától a születésnapjára…

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém melléklet 8 oldalon – a kamionos Kiss Norberttel és a heti sportos tv-műsorral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik