„A remény él”; Sallói Dániel keveset keres, de nem érdekli

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.13. 22:15
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Marco Rossi szerint az azeriek elleni 1–0 után él a remény. Az utolsó hazai vb-selejtezőn aratott győzelemről, az azeriek csak számunkra örömteli módon nem megadott szabályos góljáról, a Wales elleni esélyről, továbbá a walesi–horvát meccsről, az oroszok kijutásáról és a további sorsdöntő Eb-selejtezőkről – összesen öt oldalon.
• Marco Rossi szerint az azeriek elleni 1–0 után él a remény.
Az utolsó hazai vb-selejtezőn aratott győzelemről, az azeriek csak számunkra örömteli módon nem megadott szabályos góljáról, a Wales elleni esélyről, továbbá a walesi–horvát meccsről, az oroszok kijutásáról és a további sorsdöntő Eb-selejtezőkről – összesen öt oldalon.

• Sallói Dániel a legkevesebbet kereső magyar az MLS-ben, de ez nem érdekli. A Sporting Kansas City légiósa szakmai fejlődése érdekében feltétlenül marad az amerikai ligában, holott a rájátszásról lemaradt a csapata, így itthon, egyéni edzésekkel készül fel a következő idényre. Tóth Ádám interjúja.

• Négy kézilabda BL-csapatunk is a pályán volt vasárnap, és közülük csak a Fradi nem győzött. A végül tízzel győztes Veszprémről, az Aalborgban ellentmondást nem tűrően nyerő Szegedről, az előző final four résztvevőjétől elszenvedett FTC-vereségről és a cseh újonc elleni győri erődemonstrációról két oldalon.

• És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – a 110 éve született birkózó olimpiai bajnokkal, Bóbis Gyulával, a kolozsvári futballcionizmussal, Hlavay György Fradi-edző leváltásával és Lóránt Gyula berobbanásával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik