Kétgólos vereség Szlovákiában. Az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitányán bosszantó vereséget szenvedett a magyar válogatott Nagyszombatban. Európa is a pályán, helyszíni jelentés Felvidékről – és minden, amit a rajtról tudni érdemes, négy oldalon.

A bírónak is van adrenalinja. Így aztán játékvezetője válogatja, miként reagál a játékosok indulatosabb kiszólásaira. Még egyszer a Király-afférról.

Nerea Pena után Tomori Zsuzsanna is Siófokon folytatja. A győriek válogatott átlövője Papp Bálintnak mesélte el, hogy valójában a hosszabb távú szerződéslehetőség miatt döntött a távozás mellett, de ma még természetesen a BL-cím áll a célkeresztjében.

Visszavonult az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó. Már jó ideje sejthető volt, hogy Knoch Viktor nem folytatja, most pedig nemcsak ő, hanem az elmúlt évtized két női klasszisa, Heidum Bernadett és Keszler Andrea is bejelentette a búcsút. Kovács Erika írása.

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém-melléklet 8 oldalon – a szegediek zord spanyol kézilabdázójával, Jorge Maquedával és a heti sportos tv-műsorral.