Az Ambrusics Róbert - Kálnoki-Kis Dávid, Szűcs László, Tóth Máté, Ódé Norbert - Ladányi Tibor (Gyűrű László a 73. percben), Kiss Máté - Csiki Norbert (Nagy Dániel a szünetben), Pölöskei Zsolt, Kovács István - Eppel Márton (Tischler Patrik a 77. percben) összeállításban szereplő együttesünk a 29. percben szerezte meg a vezetést: Pölöskei Zsolt 20 méterről bombázta a labdát az izraeli kapuba.

A házigazdák a szünet után, az 50. percben egyenlítettek, ám a 70. percben már ismét Zsivoczky Gyula csapata vezetett, Kovács István egyéni akciója végén éles szögből szerezte a második magyar találatot. Válogatottunk azonban nem tudta megtartani előnyét, Izrael korosztályos gárdája a 76. percben megszerezte a döntetlent jelentő gólt.

„Egy szinte megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből – értékelt a találkozó után Zsivoczky Gyula. – Kétszer is előnyt szereztünk, szép támadásokat vezettünk és a védekezésünk is megfelelő volt. Az elitkör küzdelmei során azonban olyan hibákat már nem követhetünk el, mint amilyeneket ma láttam a gólok előtt. A csapatban komoly értékek rejlenek, és ezeknek egy hónap múlva, Hollandiában meg is kell mutatkozniuk!”