Videó: hihetetlen hangulat – Köteles házánál tüntettek az ultrák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.09. 09:22
A belga élvonalbeli Genk fanatikusai nem mindennapi élményben részesítették Köteles Lászlót, az együttest 2009 óta erősítő magyar kapust.

Mint ismert, a belga sajtó szerint Köteles László a nyáron elhagyja a Genket, amelyhez hét évvel ezelőtt, 2009-ben került a DVTK-tól. A 31 éves kapuvédő november végéig 16 meccsen védett ebben az idényben, utána viszont már egyetlen bajnokin sem játszott.

A Genk ultrái azonban nem szeretnék, ha kedvencük elhagyná a klubot. Az egyik szurkolói csoport petíciót indított Köteles marasztalására, ráadásul néhány hónappal ezelőtt a magyar futballista háza előtt énekeltek Kötelest éltető rigmusokat. A labdarúgó nem sokat várt, mikor meglátta a drukkereket, s hamar csatlakozott hozzájuk. A felvétel még októberben készült, ám a petíciót a napokban indították el a drukkerek. a belga sajtó szerint Köteles László a nyáron elhagyja a Genket, amelyhez hét évvel ezelőtt, 2009-ben került a DVTK-tól. A 31 éves kapuvédő november végéig 16 meccsen védett ebben az idényben, utána viszont már egyetlen bajnokin sem játszott.

A Genk ultrái azonban nem szeretnék, ha kedvencük elhagyná a klubot. Az egyik szurkolói csoport petíciót indított Köteles marasztalására, ráadásul néhány hónappal ezelőtt a magyar futballista háza előtt énekeltek Kötelest éltető rigmusokat. A labdarúgó nem sokat várt, mikor meglátta a drukkereket, s hamar csatlakozott hozzájuk. A felvétel még októberben készült, ám a petíciót a napokban indították el a drukkerek.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik