Videó: amikor Huszti győztes gólt ollózott, majd 3 lapot kapott egyszerre

Vágólapra másolva!
2020.05.15. 09:04
null
Micsoda gól! (Fotó: AFP)
A koronavírus-járvány megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most, egy nappal a Bundesliga újraindulása előtt nyolc évet megyünk vissza az időben, amikor a Hannovert erősítő Huszti Szabolcs élményszámba menő gólt szerzett, de nem várt következményekkel járt a gólöröme.


Huszti Szabolcs remek formában futballozott 2012 őszén a Hannoverben, a Werder Bremen ellen előbb lőtt egy szép gólt szabadrúgásból, majd adott egy gólpasszt, aztán az akkor a brémaiakat erősítő Kevin De Bruyne gólja után, kettő kettes állásnál megszerezte a győztes találatot is csapatának, méghozzá gyönyörű ollózással.

Természetesen kitört az örömünnep a stadionban, Husztit elöntötte az adrenalin, levette a mezét is örömében, majd felmászott a kerítésre a szurkolókhoz. Ezért a túlzott gólörömért pedig egyszerre három lapot kapott Deniz Aytekin játékvezetőtől: egy sárgát a mezlevételért, egyet mert kiugrott a szurkolókhoz, a kettőért együtt pedig villant a piros lap is. Husztit így aztán nem a pályán érte a hármas sípszó, de utólag alighanem ezt bánja a legkevésbé, pályafutása egyik, ha nem a legjobb meccse volt ez a ma már Fehérváron futballozó támadónak.

Sokba került a gólöröm (Fotó: AFP)
Sokba került a gólöröm (Fotó: AFP)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik