Légiósok: Még mindig többet nézem a Vasas honlapját, mint bármi mást – Vida M.

Vágólapra másolva!
2018.11.18. 08:31
Vida Máté a nyáron szerződött az NB I-ből kiesett Vasastól a DAC csapatához, s eddig a dunaszerdahelyiek mind a tizennégy szlovák bajnoki mérkőzésén pályára lépett, emellett a kupában és az Európa-ligában is számított rá Peter Hyballa vezetőedző. Mint azt a Sepsi OSK elleni gálameccs után az NSO Tv-nek elmondta, nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan alapemberré válik. 

„Egyelőre minden az elképzeléseim szerint alakul, nagyon hamar alapemberré váltam, amivel nem is számoltam – mondta a 22 éves labdarúgó. – Jól szerepel a csapat, és személy szerint nekem is úgy megy a játék, ahogy a válogatottságom idején játszottam. Remélem, hogy minél előbb újra meghívót kaphatok, de most a DAC-ra koncentrálok, és egyelőre sikeres vagyok velük.”

A Vasast fájó szívvel hagyta el a nyáron, s természetesen most is folyamatosan követi az angyalföldiek szereplését az NB II-ben.

„Érzelmi szálak kötnek még a Vasashoz. Szerintem a mai napig többet nézem a Vasas honlapját, mint bármelyik másikat, tisztában vagyok mindennel, ami ott történik. Tudom, hogy már nem vagyok a csapat tagja, de valamilyen szinten próbálok informálódni és segíteni a társaságon, bár nyilván nem tudok. Szomorú számomra nagyon a mostani szereplésük, ámbízom benne, hogy Szanyó Károllyal elindulnak fölfelé. Úgy gondolom, jó döntés volt őt kinevezni. Nála kezdtem el játszani az NB II-ben, ő karolt fel engem.”

Videónkban arról is beszél, miben tartja másnak a szlovák bajnokságot, illetve érzi-e magán a fejlődést, mióta a DAC-ban futballozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik