Vida Kristopher igazi sztár lett Dunaszerdahelyen. A DAC támadója Kamler Jánosnak pályafutása hányattatásairól épp úgy beszélt, mint arról, hogy mennyit köszönhet a felvidéki klubnak, és hogy mit gondol a válogatottsággal kapcsolatos esélyeiről.

Szivicset kirúgták, Gazdag varázsolt, Vignjevics a derekát fájlalta, Bobál duplázott. Az OTP Bank Liga 11. fordulójának minden érdekessége, a forduló válogatottja és gólja, két oldalon.

VI. Lewis a trónon – avagy Lewis Hamilton hatodszor lett világelső. A texasi Amerikai Nagydíjról és a brit pilóta megkoronázásáról Zsoldos Barna szedett össze minden érdekességet.

Vlagyimir Morozov imádja az ISL-t, szerinte ez az igazi versenyzési forma. Hosszú Katinka Team Ironjának orosz úszója emellett a lehetséges tokiói győzelemről is mesélt Kovács Erikának, no meg arról, miért sprinternek lenni az igazi.

• És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – magyar–osztrákkal 1919-ből, magyar–nyugatnémettel 1959-ből, magyar–írrel 1969-ből és egy világjáró edzővel, Woggenhuber Ferenccel.