Szoboszlainak Tusup is segített; Cseh László: ha nincs Tokió, befejezi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 22:55
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás tisztában van a védencében rejlő potenciállal. A Salzburg középpályásának ügyeit intéző menedzser Somogyi Zsoltnak elmondta, Shane Tusupnak mekkora szerepe volt Szoboszlai fizikai fejlődésében, és hogy ma nincs olyan hely, ahol a játékos esélytelen lenne a kezdőbe kerülésre. Amúgy pedig éppen Spanyolországból érkezett haza...
Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás tisztában van a védencében rejlő potenciállal.
A Salzburg középpályásának ügyeit intéző menedzser Somogyi Zsoltnak elmondta, Shane Tusupnak mekkora szerepe volt Szoboszlai fizikai fejlődésében, és hogy ma nincs olyan hely, ahol a játékos esélytelen lenne a kezdőbe kerülésre. Amúgy pedig éppen Spanyolországból érkezett haza...

A Nemzeti Sport éves visszapillantó sorozatában górcső alatt a Paks. A színmagyar csapat éppen átvitte a lécet, amihez a legvégén szerencse is kellett, de a kényszerszünet után újrainduló bajnokságban már masszívan teljesített.

Ki lesz a férfi kézisek kézise? Szavazásunk újabb epizódjában a nyolcvanas évek második felének egyebek mellett vb-ezüstöt és olimpiai negyedik helyet hozó időszakában kalandozunk.

Cseh László egyelőre fél gőzzel készül, hiszen momentán nem igazán van mire. Olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok úszónk ugyanakkor egyértelműsítette: abban a pillanatban, amint bejelentik, hogy elmarad az olimpia, azonnal abbahagyja. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik