Svájc: Kecskés végig pályán volt, a Lugano simán győzött

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.07.31. 23:00
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Szuperliga) szereplő Lugano, Kecskés Ákossal a kezdőben 3–1-re legyőzte a Servette-et. A Young Boys 1–0-ra nyert a kiesőjelölt Sion ellen, amivel biztossá tette bajnoki címét.

Kecskés Ákos végig pályán volt a Luganóban, Holender Filip nevét nem találhattuk meg a keretben. Bár a 20. percben a Servette megszerezte a vezetést, a hazai csapat még a félidő előtt kiegyenlített. A fordulás után gyorsan megszerezte a vezetést, 82. percben pedig végleg le is zárta a meccset a Lugano. Holenderék az utolsó fordulóban a sereghajtó és már biztosan kieső Xamaxszal játszanak.Kecskés Ákos végig pályán volt a Luganóban, Holender Filip nevét nem találhattuk meg a keretben. Bár a 20. percben a Servette megszerezte a vezetést, a hazai csapat még a félidő előtt kiegyenlített. A fordulás után gyorsan megszerezte a vezetést, 82. percben pedig végleg le is zárta a meccset a Lugano. Holenderék az utolsó fordulóban a sereghajtó és már biztosan kieső Xamaxszal játszanak.

A Young Boys idegenben győzött egy góllal a Sion ellen, így biztossá vált a címvédése – a második St. Gallen hiába nyert, egy fordulóval az idény vége előtt öt pontra van a sárga-feketéktől.

SVÁJCI SZUPERLIGA
35. FORDULÓ

Lugano–Servette 3–1
Lugano: Kecskés Ákos végig pályán volt, Holender Filip nem volt keretben.

Az élcsoport: 1. Young Boys 73 pont – már bajnok, 2. St. Gallen 68, 3. FC Basel 61, ... 6. Lugano 44

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik