Salzburg: 20 millió euróért sem adnák el Szoboszlait – sajtóhír

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.05. 12:30
null
Szoboszlai Dominik szinte biztosan marad nyáron Salzburgban (Fotó: Twitter)
Az osztrák Kronen Zeitung forrásai szerint a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának magyar középpályását, Szoboszlai Dominikot még 20 millió euróért sem adná el a klub, továbbá új szerződést kötnének vele.

 

A lap a salzburgi csapat egyik legígéretesebb játékosának nevezi a magyar középpályást, akit topklubok (Arsenal, Barcelona, Juventus) játékosmegfigyelői tartanak figyelemmel.

A Salzburg 2019-ben eddig közel 70 millió euró értékben adott el játékosokat, így nincsen szüksége arra, hogy további profitot termeljen játékoseladásból, ezért még egy 20 millió eurós ajánlatra is nyugodt szívvel nemet mondhat.

A magyar középpályás márciusban írt alá egy 2022-ig szóló szerződést az osztrák bajnokcsapattal, amelyben egyes hírek szerint szerepel egy körülbelül 20-25 millió eurós kivásárlási ár. A Salzburg azonban reménykedik abban, hogy a jövőben ennél drágábban is eladhatná a négyszeres magyar válogatott labdarúgót.

Ennek érdekében a Kronen Zeitung szerint egy új, ötéves kontraktust ajánlanak majd fel a Transfermarkt által 12 millió euróra becsült futballistának, amiben nem szerepel kivásárlási záradék.

Jelenleg úgy tűnik, hogy Szoboszlai Dominik nem vált klubot a nyáron, mivel ő, valamint ügynöke, Esterházy Mátyás is többször hangsúlyozta, jó helyen van most a 18 éves játékos, aki először végzi a felkészülést a felnőttcsapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik