Sallói és a hangrobbanás; Szanyó a feljutásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.12. 23:18
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Sallói Dániel valóságos hős lett Kansas Cityben, miután főcsoportdöntőbe lőtte csapatát. A Sporting csatára kisebb hangrobbanást idézett elő második góljánál, amellyel eldőlt a meccs. Tóth Ádámnak azonban elsősorban a türelem fontosságáról beszélt.
Sallói Dániel valóságos hős lett Kansas Cityben, miután főcsoportdöntőbe lőtte csapatát.
A Sporting csatára kisebb hangrobbanást idézett elő második góljánál, amellyel eldőlt a meccs. Tóth Ádámnak azonban elsősorban a türelem fontosságáról beszélt.

Szanyó Károly lett a Vasas edzője. Az NB II-ben a 12. helyen bukdácsoló egykori bajnokcsapat pontszámát tekintve momentán közelebb van az NB III-hoz, mint az OTP Bank Ligához, ám a Kiss Károlyt váltó mester mégis a feljutási esélyeket latolgatta Tősér Norbertnek.

Koszta Márk a Vidi-verésről, Gaál Bálint és Dibusz Dénes a Haladás Fradi elleni győzelméről, Tamás Márk az elfelejtett diósgyőri örömről. Avagy érdekességek, legek és a hétvége válogatottja az NB I 14. fordulója után.

Rövid pályás gyorskorcsolyázóink elképesztőek! Calgary után Salt Lake Cityben egyenesen három aranyat nyertek a világkupában, és Liu Shaolin Sándor a dupla váltógyőzelem után már olyan mondatokat is megengedett magának, mint például ezt: „Csak hoztuk a szokásosat...”

Ha pedig kedd, akkor ezúttal Tenisz-melléklet 4 oldalon. Gálfi Dalma-interjúval és a Fed-kupa döntőjével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik