Pintér Ádám kilencest és vastapsot kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 13:14
null
Pintér Ádám ezúttal is keményen küzdött, el is ismerték a teljesítményét (Fotó: MTI)
Pintér Ádám a legutóbbi három bajnokin kezdőként kapott szerepet a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragozánál, és a Rayo Vallecano ellen 3–0-ra megnyert vasárnapi találkozón a meccs egyik legjobbja volt – teljesítményét a közönség és a helyi sajtó mellett a csapattársak is elismerték.

– Bontották a pezsgőket?
– Azért ott még nem tartunk – szögezte le Pintér Ádám, a Zaragoza középpályása, miután csapata hazai pályán legyőzte a Rayo Vallecanót (3–0), és elkerült a kiesőzónából. – Természetesen örültünk a három pontnak, de helyén kezeljük a sikert. A legfontosabb, hogy innentől kezdve a saját kezünkben van a sorsunk.

– Miért cserélték le?
– Végigrobotoltam a mérkőzést, sajnos a végére begörcsölt a vádlim. De így utólag nem bánom: miközben mentem le a pályáról, a közönség felállva tapsolt, egy emberként skandálta a nevemet, közben mély hajlongással ismerte el a teljesítményemet. Hatalmas élménnyel gazdagodtam.

– Ezek szerint jól ment a játék.
– A lefújást követően az öltözőben dicsértek a társak, sokan külön odajöttek hozzám és azt mondogatták, hogy én voltam a csapat legjobbja. A helyi lap, az El Periódico de Aragón is a mérkőzés legjobbjának választott, ráadásul kilences osztályzatot kaptam.

– Mindig megnézi, mit írnak a lapok?
– Dehogyis! Egyáltalán nem szoktam. Viszont a kedvesem nem bírja ki. Most is egyszerre vagy három újságot tart a kezében.

– Mit írnak?
– Hogy egyre jobban megy nekem a játék.

– Ön is így látja?
– Kezdek belelendülni, amihez az is kell, hogy egyre többet játszom. Bízom benne, hogy a jövő héten is szerepet kapok, és még jobban megy majd a játék.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, BÍZNAK-E A CSAPATTÁRSAK PINTÉR ÁDÁMBAN, KERESSE A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁT.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik