Olaszország: Filkor már megint válthat - a Cesenával emlegetik

Vágólapra másolva!
2013.01.02. 12:37
Filkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.

Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). A sor a legfrissebb hírek szerint januárban a Cesenával folytatódhat.

A tuttocesena.it értesülései szerint Filkor Attila a Serie B-ben 19. helyen álló Cesena egyik kiszemeltje, a labdarúgó januárban érkezhet a csapathoz. A forrás szerint a magyar középpályás mellett szól, hogy kellő tapasztalatot szerzett már az olasz másodosztályban.

Ez a fenti csapatnévsort látva nem is lehet kérdéses. Filkor az internetes adatbázisok tanúsága szerint 103 olasz másodosztályú meccsen lépett pályára, két gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.

Ebben az idényben az ugyancsak második ligás Barinál – amelynél a nyár óta szerepel a Milan kölcsönjátékosaként – tíz meccsen összesen 627 percet játszott, gólt nem szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik