Olaszország: Balogh Norbert garanciát kért az edzőjétől – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.17. 14:37
null
Palermóban nincs garancia arra, hogy Balogh játszani fog – így Ciprusra kerülhet (Fotó: emetoi.net)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Balogh Norbert az olasz másodosztályú Palermótól a ciprusi élvonalbeli APOEL-hez kerülhet – sajtóhírek szerint az olasz piac ma esti zárása előtt egyezség születhet a felek között.

 

Az ilovepalermocalcio.com szurkolói portál a La Repubblica című lap információira hivatkozva arról ír, hogy a Palermo magyar csatára, Balogh Norbert szakmai garanciákat kért Bruno Tedino vezetőedzőtől arra vonatkozóan, hogy ebben a szezonban számít rá és játéklehetőséget ad neki.

A hírek szerint a szakember számolna a magyar légióssal, de miután garanciát nem adhatott neki, ezért a 22 éves támadó az olasz átigazolási piac mai zárása (20 óra) előtt klubot válthat, és az iránta egy ideje már érdeklődő, korábbi csapattársát, Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL Nicosiához szerződhet.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az átigazolás anyagi feltételeiről alkudoznak a klubok, várhatóan kölcsönszerződésben állapodnak meg, és a ciprusiak opciós jogot is szerezhetnek Balogh játékjogának végleges megvásárlására.

Baloghot az előző szezonban sérülések hátráltatták, így csak két bajnokin kapott lehetőséget a Serie B-ben, ezért az új idényben szeretne olyan klubban futballozni, melynél állandó lehetőséghez juthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik