Notts: magyar invázió, váratlan ajándék a „Bajner-imádóknak”

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 10:20
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Notts County Facebook-oldalát tovább rohamozzák a Bajner Bálint szerződtetése miatt érkező drukkerek, akik most különleges ajándékot kaptak a klubtól.

A néhány ezer „lájkolót” számláló Notts hivatalos Facebook-oldala Bajner Bálint szerződtetésével gyorsan felpezsdült, jelenleg megközelítőleg 90 ezren kedvelik a közösségi oldalon a nottinghami együttest.

A kezdeti roham utáni néhány napos tiltást követően „helyreállt a rend”, és újra látogatható Magyarországról a facebook.com/nottscountyfootballclub oldal.

A klub vezetősége észrevette a lehetőséget a fanatikus trollokban, és most egy apró ajándékkal kedveskedett a szurkolóknak: Facebook-borítóképükön a klub címere mögött a magyar zászló kapott helyet, amelyet kitörő örömmel és sok-sok like-kal fogadtak az oldal kedvelői.

„Magyarosodik” a Notts (Fotó: Facebook)
„Magyarosodik” a Notts (Fotó: Facebook)

„Üdvözöljük a szurkolók ezreit, akik Magyarországról követik klubunk sorsát. Köszönjük a támogatást és a rengeteg üzenetet, nagyszerű, hogy ennyi ember érdeklődik” – írták a kiemelt posztban a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik