Newcastle: a klub blogolói nem szeretnék, ha Kádár végleg távozna

Vágólapra másolva!
2010.04.05. 09:13
Jelentős visszhangot váltott ki az angliai virtuális térben a Nemzeti Sportban minap megjelent – később a skysports.com által részleteiben ismertetett – interjú, amelyben Kádár Tamás, az angol labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Newcastle United magyar légiósa arról beszélt: aggódik a jövője miatt.

A blogolók többsége egyetért azzal, hogy a Newcastle valószínű visszajutása a Premier League-be tovább rontja Kádár Tamás eddig sem túl jó csapatba kerülési esélyeit, és valóban elképzelhető, hogy a játékos által is szóba hozott kölcsönadás jót tenne a pályafutásának.

A klub szimpatizánsai általában türelemre intik a magyart, mondván, bár a tehetsége vitathatatlan, a Premier League-hez valószínűleg tényleg újabb tapasztalatokkal kell felvérteződnie.

Ugyanakkor a nufcblog.com témával kapcsolatos vitaindító bejegyzése így végződik: „Az utolsó dolog, amivel szívesen szembesülnénk, a végleges távozása lenne, mert ambícióit látván el tudjuk képzelni, hogy ebből a srácból néhány éven belül világklasszis futballista lesz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik