Németország: Megvolt az esélyünk, hogy ott legyünk a vb-n - Torghelle

Vágólapra másolva!
2010.06.30. 09:36
Torghelle Sándor az augsburgi feszültség után derűsen várja a bajnoki rajtot, góljaival szeretné feljutáshoz segíteni új csapatát, a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Fortuna Düsseldorfot – többek között erről szól a Westdeutsche Zeitung cikke, amelyben eddigi pályafutása áttekintése mellett a világbajnokságról, terveiről kérdezték a magyar támadót.

„Megvolt az esélyünk a világbajnokságon való részvételre, de sajnos nem tudtunk élni vele. Kevés jó játékosunk van, a bajnokságunk sem elég erős” – idézi a honlap a világbajnoksággal és a magyar válogatottal kapcsolatban Torghelle Sándort, akit elsősorban eddigi düsseldorfi tapasztalatairól, klubváltása okairól faggattak.

„Nem éreztem jól magam” – mondta az utolsó augsburgi időszakról a támadó, akinek cseresorba szorulásáról a lap megjegyzi: Torghelle néhány percet késett két közös étkezésről, amit Jos Luhukay vezetőedző nem bocsátott meg neki.

Az új csapatával edzőtáborban tartózkodó Torghelle jelenleg az ismerkedésnél tart, hamarosan új otthont választ magának családjával, ezután minden erejével a klub „nagyszerű terveinek” megvalósítására összpontosít – biztatja a Fortuna drukkereit a cikkíró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik