NEC: Babost már nem kínozza kézsérülése

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 09:34
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen magyar kapusa, Babos Gábor év végi kézsérülése után már ismét teljes értékű edzésmunkát végez – és persze igyekszik visszavenni kezdőcsapatbeli helyét az őt sérülése alatt helyettesítő marokkói Kalid Szinuhtól.

„Amióta az ünnepek után ismét edzésbe álltunk, nem kellett kihagynom egy gyakorlást sem, úgy tűnik, teljesen rendbe jöttem. Kalid nagyon jól védett a sérülésem alatt, de a mezőnyjátékosokkal ellentétben kapus csak egy lehet a csapatban...” – mondta Babos.

A NEC a hetedik helyről várja a holland bajnokság folytatását, és a rutinos magyar kapus elégedett is a helyezéssel – még ha volt is min bosszankodnia.

„Sajnos túl gyakran hullajtottunk el pontokat gyengébb ellenfelekkel szemben, nem hoztuk a kötelező meccseket. Az Ajax, a Feyenoord és a Twente elleni nagy meccseken túl sok gólt kaptunk, ráadásul buta találatokat – van mit javítani, de megvan a lehetőség, hogy a harmincnégy bajnoki meccs után egy nagyon szép szezonra tekintsünk vissza.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik