Nagy Ádám, futballválogatottunk 25 esztendős középpályása egy évvel ezelőtt Olaszországból, a Bolognából az angol második ligában, a Championshipben szereplő Bristol Cityhez szerződött. Három év és ötvenegy Serie A-bajnoki mérkőzés után döntött a váltás mellett. Bristolban jól indult a története, de súlyos sérülése a legrosszabbkor jött: nagyjából augusztus elejétől novemberig nem léphetett pályára. Lapunknak azt mondta, jó lecke volt az elsietett visszatérés. Beszélt arról is, miért van készültségben, hogy bármelyik pillanatban vissza tudjon utazni a szigetországba.

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének elnökévé választották meg Nagy Tímeát. A kétszeres olimpiai bajnok vívónőt nemrégiben megerősítették a vívószövetség alelnöki posztján is, a testületben a társadalmi kapcsolatokért felel.    A Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta: örömmel fogadta a felkérést, hogy a halhatatlanoknál az elhunyt pólós legenda, Kárpáti György örökébe lépjen, viszont nem szerette volna, ha versengenie kell a posztért. Hogy miért nem, arról is őszintén beszélt, s azt is elárulta, miért sajnálja nagyon, hogy nem igazán ismerte Benedek Tibort.

Rekordot javítva nyerte meg az idei Balaton-átúszást a világ- és Európa-bajnok nyílt vízi úszó, Rasovszky Kristóf. A hölgyek mezőnyében is egy profi, Olasz Anna végzett az első helyen, igaz, neki már nem sikerült a csúcsjavítás. Munkatársaink ott voltak a magyar tengernél, és szóban meg képben is beszámolnak a nagyszabású fesztiválról, amely az idén nyolcezernél is több sportembert mozgatott meg, s most először fél távot is lehetett teljesíteni.