Nagy Ádám nagy kedvenc; Kopasz Bálint trónfosztásra készül

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2019.08.17. 23:26
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Az OTP Bank Liga 3. fordulójának leggólgazdagabb mérkőzésének első percében vezetést szerző Diósgyőr kicsit ráijesztett a fehérváriakra, akik Dusan Brkovics kiállítása után alaposan megszórták a vendégeket, így három mérkőzés után hibátlanul állnak az élen az ugyancsak kilencpontos Mezőkövesd előtt, miközben a most bemutatkozó Ferencváros egygólos találkozón verte meg az újonc Kaposvárt. Vasárnapi számunkban természetesen mind a hat mérkőzésről részletesen beszámolunk.
Az OTP Bank Liga 3. fordulójának
leggólgazdagabb mérkőzésének első percében vezetést szerző Diósgyőr kicsit ráijesztett a fehérváriakra, akik Dusan Brkovics kiállítása után alaposan megszórták a vendégeket, így három mérkőzés után hibátlanul állnak az élen az ugyancsak kilencpontos Mezőkövesd előtt, miközben a most bemutatkozó Ferencváros egygólos találkozón verte meg az újonc Kaposvárt. Vasárnapi számunkban természetesen mind a hat mérkőzésről részletesen beszámolunk.

A Bristol szurkolói Puskás Ferenchez hasonlítják Nagy Ádámot. A magyar légiós a QPR ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen megszerezte első gólját a Bristol Citybe, ám a szünetben kisebb bokasérülése miatt le kellett cserélni. Smahulya Ádám írása.

Férfi kosárlabda-válogatottunk lelkes, mi több, minőségi játékkal győzte le a vb-résztvevő Lengyelországot a hamburgi Szuperkupa második napján. A helyszínről Győri Ferenc tudósított.

Kopasz Bálint trónfosztásra készül. A jövő heti szegedi kajak-kenu világbajnokság előtt jó előjel, hogy a kajakos az Európai Játékokon 1000 és 5000 méteren is legyőzte a vb-címvédő portugál Fernando Pimentát. Lipiczky Ágnes és Pircs Anikó írása.

Junior-mellékletünk tartalmából. Úszás: minden, amit a kedden kezdődő, budapesti junior-világbajnokságtól tudni kell; Kézilabda: örömszavak az U17-es leányválogatott Európa-bajnoki címe után; Ökölvívás: interjú a 13 éves, serdülő Eb-aranyérmes Dévényi Izabellel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik