Fotó: Nikolics Nemanja Twitter

 

„Itt van egy olyan szabály, hogy amikor lejár a szerződésem, a klubom még mindig el tud adni Amerikán belül. Vagy alá tudunk írni egy új szerződést, de ez nem téma most – mondta Nikolics Nemanja a Sport 24-nek. – A menedzserem a nyáron itt volt, és beszélt a sportigazgatóval, egy nagyon korrekt beszélgetésük volt. Jelen pillanatban nem téma a szerződéshosszabbítás, de ugyanúgy nem téma, hogy Amerikában maradjak. Lehet, hogy a szezon után lesznek ajánlataim, de most nem szerepel a terveim között, hogy Amerikában fogok maradni.”

A DIGI Sport híradója felelevenített egy korábbi interjút, amelyben Nikolics úgy fogalmazott: „A vágyam mindig is az volt, és a mai napig is az, hogy egy nap visszatérjek a Vidibe, és ott fejezzem be a pályafutásomat. De úgy gondolom, még korai arról beszélni, hogy vége legyen a pályafutásomnak, még csak harmincéves vagyok, szerintem még jó néhány év bennem van.”

A „jó néhány évből” időközben majdnem kettő lepergett, Nikolics december 31-én betölti a 32. életévét.

A Chicago hárompontos hátrányban van az utolsó keleti playoffhelyet birtokló, eggyel kevesebb meccset játszó New England mögött; Nikolicsék még két mérkőzésen – vasárnap a Toronto ellen odahaza, egy héttel később az Orlando City ellen idegenben – gyűjthetnek pontokat.