MLS: óriási kapushiba kellett Baráthék pontszerzéséhez

Vágólapra másolva!
2019.04.07. 23:09
A Sporting Kansas City 1–1-es döntetlent játszott a Cincinnati otthonában az amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának 6. fordulójában. A vendégeknél Baráth Botond végigjátszotta a találkozót, míg Németh Krisztián csereként szállt be.

A Cincinnati a 19. percben Darren Mattocks büntetőjével került előnybe (1–0). A tizenegyes előtt a vendégkapus, Adrian Zendejas borzalmasan mozdult ki a kapujából, a tizenhatos vonalánál elvétve a labdát – és szerencséjére az ellenfelet is, így legalább a kiállítást megúszta. Andreu Fontas jobb híján lerántotta az üres kapura rontó, exferencvárosi Roland Lamaht.Darren Mattocks büntetőjével került előnybe (1–0). A tizenegyes előtt a vendégkapus, Adrian Zendejas borzalmasan mozdult ki a kapujából, a tizenhatos vonalánál elvétve a labdát – és szerencséjére az ellenfelet is, így legalább a kiállítást megúszta. Andreu Fontas jobb híján lerántotta az üres kapura rontó, exferencvárosi Roland Lamaht.



A 63. percben a hazai hálót őrző Spencer Richey viszont még ennél is nagyobb bakit követett el, a tizenhatoson kívülre szaladva saját védőjét akadályozta meg a felszabadításban, s míg a két cincinnati játékos próbálta visszanyerni egyensúlyát, és próbált visszafutni, Gianluca Busio a hálóba passzolt (1–1).

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ
Cincinnati–Sporting Kansas City 1–1
(Mattocks 19. – 11-esből, ill. Busio 63.)
Sporting: Baráth Botond kezdőként végigjátszotta a találkozót, Németh Krisztián a 70. percben, csereként lépett pályára, Sallói Dániel sérülés miatt nem lehetett a keret tagja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik