MLS: Nikolicsék, Némethék és Stieberék sem nyertek

Vágólapra másolva!
2019.06.02. 07:25
Nem érte igazán sok sikerélmény a magyar játékosokat az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint vasárnap hajnali mérkőzésein: Németh Krisztián, Sallói Dániel és Baráth Botond csapata, a Sporting Kansas City, valamint Stieber Zoltán együttese, a D. C. United döntetlent játszott, míg a Nikolics Nemanját foglalkoztató Chicago Fire vereséget szenvedett.

A Sporting Kansas City a Houston Dynamo vendégeként végzett 1–1-es döntetlenre, így a Nyugati főcsoportban egyedüli csapatként idegenben továbbra is nyeretlen (három döntetlen és három vereség a mérlege). A Sportingban a magyar válogatott júniusi Eb-selejtezőkre készülő keretébe bekerülő Baráth Botond és Németh Krisztián egyaránt végigjátszotta a meccset, míg Sallói Dánielt a 75. percben cserélték le.Sporting Kansas City a Houston Dynamo vendégeként végzett 1–1-es döntetlenre, így a Nyugati főcsoportban egyedüli csapatként idegenben továbbra is nyeretlen (három döntetlen és három vereség a mérlege). A Sportingban a magyar válogatott júniusi Eb-selejtezőkre készülő keretébe bekerülő Baráth Botond és Németh Krisztián egyaránt végigjátszotta a meccset, míg Sallói Dánielt a 75. percben cserélték le.

A D. C. United hazai környezetben a San Jose Earthquakesszel játszott 1–1-es döntetlent. A fővárosiaknál Stieber Zoltán nem állt be. A washingtoni alakulat immár öt mérkőzés óta nyeretlen az MLS-ben, de még mindig vezeti a Keleti konferenciát.

Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire 2–0-ra kikapott a címvédő Atlanta United otthonában. A hazaiaknál a venezuelai válogatott Josef Martínez az első félidőben duplázott, a vendégeknél a magyar futballista a 63. percig volt a pályán.

A ligaelső Los Angeles FC Portlandben aratott 3–2-es sikere alkalmával a kanadai táblázatot óriási fölénnyel vezető Carlos Vela gólt és asszisztot jegyzett. A mexikói támadó 16 mérkőzésen 16 gólnál és 10 asszisztnál jár az MLS mostani idényében.

MLS, ALAPSZAKASZ
Atlanta United–Chicago Fire 2–0
Chicago Fire: Nikolics Nemanját a 63. percben cserélték le.
D. C. United–San Jose Earthquakes 1–1
D. C. United: Stieber Zoltán nem állt be.
Houston Dynamo–Sporting Kansas City 1–1
Sporting Kansas City: Baráth Botond és Németh Krisztián végigjátszotta a mérkőzést, Sallói Dániel a 75. percig volt a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik