MLS: Nikolics megsérült, Sallói eltalálta a lécet, Ibra duplázott

Vágólapra másolva!
2018.06.10. 07:17
Nikolics Nemanját sérülés miatt már a 20. percben le kellett cserélni az MLS Chicago Fire–New England Revolution mérkőzésén. Stieber Zoltán végigjátszotta a DC United vereségével véget érő meccset, ő készítette elő csapata gólját. Sallói Dániel is végig a pályán volt a Sporting KC-ben, eltalálta a keresztlécet.

Nikolics Nemanja a Chicagóban, Németh Krisztián a New Englandben kezdett, de egyikük sem fejezte be a találkozót. Nikolicsot ráadásul már a 20. percben le kellett cserélni, miután összefejelt Antonio Delameával. Veljko Paunovic vezetőedző elmondása szerint az orvosi stáb túl sokáig vizsgálgatta, hogy Nikolicsnak agyrázkódása van-e, ezért inkább lecserélte. Reményei szerint a következő mérkőzésen újra számíthat a magyar csatárra.

Az 1–1-es döntetlennel záruló meccsen Németh a 79. percig volt a pályán. A Fire gólját Bastian Schweinsteiger szerezte a 63. percben, a Revolution a 83. percben Teal Bunbury találatával egyenlített.

A Seattle-ben 2–1-es vereséget szenvedő DC Unitedban Stieber Zoltán végigjátszotta a meccset, a tudósítások szerint jól játszott, csapata gólja előtt ő ívelte be a labdát a kapu előterébe.

A DC UNITED GÓLJA

A nyolc meccs óta veretlen Portland otthonában 0–0-t játszó Sporting Kansas Cityben szintén végig a pályán volt Sallói Dániel, aki az első félidő hajrájában eltalálta a keresztlécet.

A Los Angeles Galaxy a kétgólos Zlatan Ibrahimovic vezérletével győzte le 3–0-ra a Real Salt Lake-et.

MLS, A LEGUTÓBBI JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI
Vancouver–Orlando 5–2
Dallas–Montreal 2–0
Chicago–New England 1–1
Houston–Colorado 2–0
Seattle–DC United 2–1
LA Galaxy–Salt Lake 3–0
San Jose–Los Angeles FC 3–4
Portland–Sporting Kansas City 0–0

IBRAHIMOVIC DUPLÁJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik