MLS: Nikolics lett a Chicago Fire legértékesebb játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 19:14
null
Nikolics a legértékesebb a Chicago Fire-ban (Fotó: chicago-fire.com)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő Chicago Fire bejelentette, hogy Nikolics Nemanját választotta meg a klub legértékesebb játékosának a 2017-es szezonban.

A Fire közleményében megjegyzik, hogy Nikolics volt az egyetlen, aki mind a 34 meccsen pályára lépett az alapszakaszban. A magyar válogatott támadó 24 góllal az egész MLS legeredményesebb játékosa lett, és hat góllal megdöntötte a klubcsúcsot is, amelyet 2000-ben állított fel Ante Razov.

Nikolics 24 találata közül öt olyan volt, amely eldöntötte a meccs sorsát. Ezenkívül négy gólpasszt is adott. Bekerült az év három legjobb újonca közé is – ebben az összevetésben november 20-án hirdetnek győztest, az egész MLS MVP-jét (Most Valuable Player) pedig december 4-én jelentik be.

„Köszönöm a helyi médiumok képviselőinek és az edzői stábnak, hogy rám szavaztak. Mindez nem lett volna lehetséges a csapattársak segítsége nélkül. Nekik ajánlom ezt a díjat. Mindenki egyért, egy mindenkiért!” – írta Nikolics a hivatalos Instagram-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik