MLS: Nikolics hétgólos meccsen, gólpasszal búcsúzott

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.10.07. 01:00
Valószínűleg az utolsó mérkőzését játszotta a Chicago Fire-ben Nikolics Nemanja, aki csereként 20 percet kapott az Orlando City ellen 5–2-re megnyert mérkőzésen, az MLS alapszakaszának utolsó fordulójában.

Nikolics Nemanja a 70. percben lépett pályára csereként, és az ötödik vendéggólnál ő pörgette a labdát a duplázó Przemyslaw Frankowski elé.



A magyar játékos szerződése az idény végén jár le, és valószínűleg nem hosszabbítja meg. A 31 éves támadó 104 tétmérkőzésen 56 gólt szerzett a Chicago Fire-ben – amelyhez 2016 decemberében írt alá –, első idényében elhódította a gólkirályi címet, és beválasztották az év csapatába.

A Sporting Kansas City idénybúcsúztatója már kevésbé sikerült ilyen jól, a Baráth Botondot, Németh Krisztiánt és Sallói Dánielt egyaránt kezdőként bevető csapat – utóbbi kettőt a második félidő elején lecserélték – 6–0-ra kikapott az FC Dallas otthonában. Az már korábban eldőlt, hogy a Chicago Fire és a Sporting Kansas City sem lesz ott a rájátszásban.

Az utolsó forduló eredményeit és az alapszakasz végeredményét megtekinthetik ide kattintva*.

*A csoportok első helyezettjei a konferenciacsoportjuk elődöntőjébe kerültek a rájátszásban, míg a 2-7.-eknek párharcot kell vívniuk egymással a legjobb négy közé jutásért.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ
FC Dallas–Sporting Kansas City 6–0
Sporting KC: Baráth Botond végig a pályán volt, Németh Krisztiánt a 60., Sallói Dánieltaz 52. percben cserélték le.
Orlando City–Chicago Fire 2–5
Chicago Fire: Nikolics Nemanja a 70. percben állt be, az utolsó vendéggólt ő készítette elő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik