MLS: Nikolics gólja is kellett a sikerhez; Sallóit kiállították

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.08.11. 06:59
null
Nikolicsék háromszor ünnepelhettek (Fotó: Twitter)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján a Chicago Fire Nikolics Nemanja góljának is köszönhetően 3–2-re legyőzte a Montreal Impactot. Sallói Dánielnek már kevesebb oka volt az örömre, csapata, a Sporting Kansas City vereséget szenvedett, míg a magyar futballistát kiállították.

A Chicago Fire az előző mérkőzésen szakította meg pocsék idegenbeli sorozatát, Nikolics Nemanja góljával 1–0-ra legyőzte a Houston Dynamót, megszerezve első sikerét távol otthonától az idei kiírásban. A magyar támadó ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet, és a 19. percben ő duplázta meg csapata előnyét. Bár a vendégek – akiknél a nemrégiben szerződtetett Bojan Krkic csereként állt be – innen még felálltak, Bastian Schweinsteiger hajrábeli góljára már nem tudtak válaszolni, így a Chicago Fire végül megszerezte a három pontot. Nikolics ekkor már nem volt a pályán, az 56. percben lecserélték.

ÖSSZEFOGLALÓ (NIKOLICS GÓLJA 0:51-TŐL)

A Baráth Botondot és Németh Krisztiánt betegség, illetve sérülés miatt nélkülöző Sporting Kansas City meccsét a kispadon kezdte Sallói Dániel, ám csapattársa sérülése miatt már a 6. percben be kellett szállnia. A 23 éves magyar játékos csapata az első fél órához érve előnybe került, ám a vendégek néhány perccel később egyenlítettek. A hazai együttes számára innen vált rémálommá a találkozó, Felipe Gutierrez tizenegyest hibázott, a Real Salt Lake fordított, Sallóit pedig egy páros lábas becsúszás (vagy inkább rácsúszás) után a hajrában kiállították.

ÖSSZEFOGLALÓ (SALLÓI PIROS LAPJA 3:28-TÓL)

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Sporting Kansas City–Real Salt Lake 1–2
Sporting KC: Baráth Botond betegség, Németh Krisztián sérülés miatt nem volt keretben, Sallói Dánielt a 6. percben becserélték, a 84. percben kiállították.
Chicago Fire–Montreal Impact 3–2
Chicago Fire: Nikolics Nemanja szerezte csapata második gólját, az 56. percben lecserélték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik