Milan: megvan az első ajánlat; ennyit kereshet Szoboszlai?

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.07.11. 22:33
null
Szoboszlai Dominikot nem először hozzák szóba a Milannal (Fotó: Török Attila)
Az átigazolási ügyekben járatos Nicolo Schira arról számolt be Twitter-oldalán, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan ajánlatot tett Szoboszlai Dominiknak.

 

Mint ismert, a piros-feketék már régóta szeretnék csapatukban tudni a 19 éves magyar középpályást, aki az első számú kiemeltje a Red Bull-csoporttól minden bizonnyal a Milanhoz érkező Ralf Rangnicknak.

Szoboszlai Dominik remek idényt tudhat maga mögött, a koronavírus-járvány miatti szünet utáni időszakban 11 tétmeccsen 19 kanadai pontot (8 gól, 11 gólpassz) jegyzett, összességében pedig 12 találat és 18 előkészítés fűződik hozzá – nem véletlenül választották meg az osztrák idény legjobb játékosának.

„Továbbra is zajlanak az egyeztetések a Milan és Szoboszlai Dominik képviselői között. A magyar tehetség Rangnick első számú kívánsága, ő már ismertette is illusztris projektjét a játékosnak és a családnak. Az asztalon az első ajánlat: ötéves szerződés, évi 1.5 millió eurós fizetés, plusz a bónuszok” – írja az átigazolási ügyekben járatos olasz újságíró.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik