Lombard: Lovrencsics angol és német kérői

Vágólapra másolva!
2013.05.18. 07:24
Amint arról már beszámoltunk, a Lech Poznan honlapján megjelenő hír szerint a lengyel labdarúgócsapat 2016-ig átigazolta a Lombard Pápától Lovrencsics Gergőt, ám a magyar féltól Árki Gábor klubmenedzser a Nemzeti Sport Online megkeresésére cáfolta az egyezséget. Azóta az egylet első embere, Bíró Péter is cáfolt, sőt más kérőkről is beszélt a Lengyelországba a jelenlegi idényre kölcsönadott támadó kapcsán.

Bíró Péter pápai klubvezér szerint örömteli, hogy csatáruk sokra vitte kölcsönben – nem győzte ugyanakkor hangsúlyozni, hogy egyelőre hiába vár az írásos ajánlatra.

„A Lech Poznannak csakugyan opciós joga van játékosunk megvásárlására – ismerte el Bíró Péter. – Mielőtt azonban készpénznek vennénk az adás-vételt, álljunk meg egy pillanatra! Először is, a lengyelek a megállapodás egyik pontját megszegték – nem tettek eleget fizetési kötelezettségüknek –, így egyedül a mi jóindulatunkon múlt, múlik, hogy egyáltalán van még miről beszélni. Várom, várjuk az ajánlatot. De ha nem jönne létre a lengyelországi szerződés, a támadó jövője akkor is biztosítva van. Elárulhatom ugyanis, hogy négy külföldi, élvonalbeli klub is érdeklődik a labdarúgónk iránt, köztük német és angol együttesek. Van tehát miből választani."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik