Légiósok: Vadócz kettőt vállalt a hatból; Hidi bemutatkozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.09. 18:46
A Kitchee SC 6–0-s sikerrel távozott a Dreams otthonából a hongkongi Premier League 13. fordulójában. A vendégek első és utolsó gólját a végig a pályán lévő Vadócz Krisztián szerezte.

A magyar középpályás a visszatérése óta immár három gólt jegyez a Kitchee-ben, amely ugyan továbbra is a negyedik helyen áll, ám győzelmének köszönhetően három pontra megközelítette az éllovas R&F-t.

HONGKONG, PREMIER LEAGUE
13. FORDULÓ
Dreams–Kitchee SC 0–6
Kitchee: A duplázó Vadócz Krisztián végigjátszotta a találkozót.

Gyurcsó Ádám kezdőként kapott lehetőséget a Hajduk Splitben, amely az 57. percben ember- és gólhátrányba került. Gyurcsót nem sokkal később lecserélték, csapata pedig azt kihasználva, hogy a kaproncai Slaven Belupo is tíz főre fogyatkozott, a hajrában megfordította a meccset.

HORVÁTORSZÁG, 1. HNL
24. FORDULÓ

Slaven Belupo–Hajduk Split 1–2
Hajduk: Gyurcsó Ádámot a 60. percben lecserélték.

Nem sikerült jól Hidi Patrik első tétmérkőzése az Irtis Pavlodarban, a Tobol 3–0-ra legyőzte a magyar középpályás együttesét.

KAZAHSZTÁN, PREMIER LEAGUE
1. FORDULÓ

Tobol–Irtis Pavlodar 3–0
Irtis: Hidi Patrik kezdő volt, és végig is játszotta a mérkőzést.

PORTUGÁLIA, SEGUNDA LIGA
25. FORDULÓ
Benfica B–Pacos Ferreira 0–1
Benfica B: Csoboth Kevin nem volt ott a keretben.

A szlovák élvonal alapszakaszának utolsó fordulóját rendezték, a Slovan Bratislava és a DAC egyaránt 2–1-es idegenbeli győzelemmel hangolt a rájátszásra. A pozsonyiaknál Holman Dávid kezdőként, Guzmics Richárd csereként kapott lehetőséget, míg a dunaszerdahelyi gárdában különböző okok miatt csak Vida Kristopher játszott: a DAC hivatalos oldalának beszámolója szerint a magyar középpályás a félidő közepén gyanús körülmények között került a földre a tizenhatoson belül, ám a játékvezető tizenegyes helyet sárga lapot ítélt meg a vendégek játékosának. Vida az első játékrészt sem játszotta végig, a 36. percben egy ütközés után le kellett cserélni.

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
22. FORDULÓ
Senica–Slovan Bratislava 1–2
Slovan: Guzmics Richárdot a 88. percben cserélték be, Holman Dávid a 70. percig volt a pályán.
Zlaté Moravce–DAC 1–2
DAC: Csóka Dániel nem volt a keretben, Kalmár Zsolt eltiltott volt, Vida Kristophert a 36. percben sérülés miatt lecserélték, Vida Máté sérült.

Az alapszakasz végeredménye (a felsőházi rájátszásban részt vevő csapatok): 1. Slovan Bratislava 58 pont, 2. Zilina 44 (39–23), 3. DAC 44 (42–27), 4. Ruzomberok 36., 5. Michalovce 32., 6. Sered 31

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik