Légiósok: újabb fordulat – Korhut mégsem igazol Ciprusra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.10. 13:59
A Nemzeti Sport Online információi szerint végérvényesen eldőlt, hogy a Hapoel Beer-Seva magyar válogatott balhátvédje, Korhut Mihály nem a ciprusi Anorthoszisznál folytatja pályafutását.

Az NSO úgy tudja, hogy a 29 éves futballista és ügynöke pénteken Cipruson tárgyalt az Anorthoszisz képviselőivel, de nem született egyezség a felek között, így a 13-szoros válogatott balhátvéd sorsa továbbra is bizonytalan.

Korhutot szerződés köti a Hapoel Beer-Sevához, ám az izraeli klubnál nem számolnak vele – dacára annak, hogy tavaly ősszel meghosszabbították a megállapodását.

Korhut átigazolását hetekkel ezelőtt kész tényként közölte az Anorthoszisz honlapja, a hivatalos bejelentést azonban bizonytalanság követte, és ahogy beszámoltunk róla, a rutinos védő a hírek szerint gondolkodási időt kért, hiszen más országokból is voltak (és vannak is) ajánlatai.

A ciprusi klub korábban már mindenben megegyezett a Hapoel Beer-Sevával Korhut kölcsönvételéről, de pénteken biztossá vált, hogy a 2016 óta Izraelben légióskodó magyar labdarúgó nem igazol az Anorthosziszhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik