Légiósok: újabb európai élcsapatok vinnék Szoboszlait – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.11. 08:21
null
Szoboszlai Dominik több európai élcsapat figyelmét felkeltette (Fotó: Twitter)
A Sport Bild a Calciomercato értesüléseire hivatkozva hozta le a hírt, mely szerint Szoboszlai Dominik a Bayern München kiszemeltjei között is szerepel, de az Arsenal, az Atalanta és az Inter is képben van.

 

A Calciomercato szerint a felsorolt klubok közül tényleges érdeklődés a Juventus mellett az Atalantától volt a téli átigazolási időszak hajrájában, ám a bergamói klub végül nem tett ajánlatot. Az olasz médium hozzáteszi, a Szoboszlait szerződtetni kívánó klubnak 10 millió eurót kellene letennie az asztalra, itt azonban érdemes megjegyezni, közel sem biztos, hogy ekkora összegért elengedné a Salzburg.

Esterházy Mátyás a Juventus érdeklődése kapcsán már elmondta az NSO-nak, egyelőre nem aktuális a klubváltás Szoboszlai esetében, mert a Red Bullnál szeretne bizonyítani, az ősszel a BL-ben is bemutatkozna a salzburgiaknál.

A magyar középpályás ebben az idényben az osztrák élvonalban négyszer állt be csereként, a Red Bull másodosztályú fiókcsapatában, a Lieferingben kilenc bajnoki mérkőzésen hat gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Tavasszal az Európa-ligában is bemutatkozhat, hiszen a Salzburg Erling Braut Haland és Albert Vallci mellett őt is benevezte az egyenes kieséses szakaszra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik