Légiósok: „Törökország nem opció” – Nagy Ádám menedzsere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.21. 18:54
A Nagy Ádámot képviselő CMG menedzseriroda egyik vezetője, Kövesdi Viktor a Nemzeti Sport érdeklődésére elmondta, a Bologna magyar válogatott labdarúgóját az olasz sajtóhíreknek megfelelően valóban csábítja a Trabzonspor, de Nagy Ádám számára nem opció Törökországba szerződni.

„A Trabzonspor valóban kitartóan érdeklődik Ádám iránt, immár hónapok óta. Visszatérő megkeresésük megtisztelő, de köszönettel jeleztük, Ádám számára jelenleg nem opció a török bajnokságba szerződni” – mondta Kövesdi Viktor lapunk megkeresésére.

A 33-szoros magyar válogatott középpályás 2016-ban az Eb-szereplést követően 1.8 millió euróért igazolt a Ferencvárostól a Bolognához, amelyben az első idényében még 28 találkozón juthatott szóhoz, azóta viszont csak 13, illetve 16 összecsapás adatott meg számára az előző két évben.

A Trabzonspor a 2018–2019-es idényben 63 pontot gyűjtve a 4. helyen zárt Törökországban, két ponttal lemaradva a dobogós Besiktas (65), néggyel az ezüstérmes Istanbul Basaksehir (67) és hattal a bajnok Galatasaray (69) mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik