Légiósok: több klub jelentős érdeklődést mutat Bese iránt

B. Z.B. Z.
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 09:56
null
Bese Barnabás (jobbra) türelmesen várja, hogy új klubja legyen (Fotó: Imago Images)
Egyelőre nincs meg Bese Barnabás új csapata, a válogatott labdarúgó ügynökei folyamatosan tárgyalnak, de nem akarnak elhamarkodva dönteni.

 

Hétfőn egy videó jelent meg a CMG menedzseriroda Twitter-oldalán, Bese Barnabás legszebb franciaországi pillanataiból összeállított klipet nézhettek meg az oldal követői, akik azt is olvashatták a videó fölött: „Új fejezet kezdődik.”

Mint ismert, a 2016-os Európa-bajnokságon is szereplő jobbhátvéd a franciaországi torna után szerződött az MTK Budapesttől a francia második ligás Le Havre-hoz, amelynek színeiben négy év alatt 114 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Június 30-án lejárt a szerződése a normandiai kikötővárosban, egyelőre nincs új csapata.

Noha az imént említett videó a francia egyesület búcsúja a magyar játékostól, újbóli megjelenése miatt azt lehetett gondolni, hogy van friss fejlemény, és aláírt valahová a 20-szoros válogatott védő – ám a CMG menedzserirodát képviselő Kövesdi Viktor lapunk megkeresésére cáfolta ezt.

„Nem, egyelőre nincs meg Bese Barnabás új csapata, folyamatosan tárgyalunk a kérőivel – nyilatkozta a játékos ügynöke. – Több klub is jelentős érdeklődést mutat, de még egyikkel sem született megegyezés. Nem kapkodunk, a piac is lassabb most, mint normális esetben. Sok a bizonytalanság, amennyire tudnak, a klubok is kivárnak, hogy miképp alakul a járványhelyzet, és annak milyen hatása lesz a futballra.”

A magyar játékos nem akarta meghosszabbítani szerződését, így a helyére átigazolták Pierre Gibaud-t a Grenoble csapatából. Korábban azt is lehetett hallani, hogy az NB I-be frissen feljutó MTK-hoz tér vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik